repcsepista Creative Commons License 2014.04.25 0 0 1078

Szija szija szija...egy kis prófétia mia mia tia tia ti ti ti...tá tá ttt...
 Ime a hellzet, azzal hogy ölnek s gyilkolnak s rombolnak, semmire mint MOST OLLAN FEGYVERIK VANNAK...amikkel ténleg...ezt a gollóbis puck!...na lassan monduk egy bedduing törzs is, szert tehet ezekre a puszitó -machinákra... s mit értünk s érünk el vele...helletttt...
 Még gyerk voltam, s ime amira gondoltam...hogy SENKI NEM BÁNTHAT MEG SENKIT, MEG NEM KÁROSITHAT MEG...mert a közösségek nem engedik meg, nem hogy OLLAN STOBA TESTVÉR HÁBORUKAT...akkor is ha nem EURÓPAI...DE MONDUK A FEHÉR FAJNÁL VAN S VOLT E STOBBÁBBBB...nem irtam ki hogy o oo ooo...
 Azokat akik elvették a másikét...na mindenkinek még eddig megvan mindene...igen igen a közel 7 bilcsi + embernek, ugy ahogy a teste...MINDENBŐL E, KEZDVE FELESÉG S FÉRJ...AMI ÖRÖK ÁLLAPOTROHOS HELLZET...HIZ VALÓSZERÜ HOGY GYEREKÜK LETT...AKINEK ELVENNI AZ APJÁT S ANYJÁT...VAGY ELHAGYNI PORONTYÁT...illet...senkinek gondolni se lehet...nehogy TOTA KIZSAROLNI, S ÁSSATNI VELÜK EGY OLLAN GÖDRÖT...AMIBE BITTA...NEMCSAK BELE DÖGLIK, HANEM ÖRÖKRE ELKÁRHOZIK, MERT MEGTÖRTÉK, MERT HAGYTA MAGÁT...
 Szóval, hogy értsétek...AKIK CSAK...MONDUK OLLAT, HOGY ELADÓSITANI EGY EMBERT IS...na itt má má mmm...pittám, hagyd má má mmm...na nézzük, VEGYÜK IRAQUT MEG AZOKAT AZ NÉPEKET AKIKET VISSZA BAMBÁZTAK AZ ŐSKORBA...NA NEM, HANEM TOTA RONCSOKKÁ TETTÉK ŐKET...NOS MEGBÜNTETTÉK...MERT NEM AKARTÁK A MÉRGHES KIGYÓ KAKÁT...ALMA??? A FA ALLATTA TA TA TTT...
 Nincsak, ollat hogy megengedni, hogy valaki valakiét valamiét eltulajdonototta...AZT A HELLI LAKOSSÁGNAK KÉNE RÖGTÖN...NA HA AZ ILLETŐ NEM TESZI JÓVÁ, HA ÖLT??? SZÁN SZÁNDÉKKAL, MEGBIZHATATLAN, TEHÁT MENN A SZELEMI ISKOLÁKBA...AHOL MEGLÁTHJA HOGY AMIT TETT, MAGÁVAL TETTE...
 Nos, mit INTERNÁCIZNAK, AMI TOTA ÖRÖK ABCULLAULTRA ÖRÖK RÖHELY...HANEM EZEK VALÓBAN EGY RETTEGTETŐ SEGGE ALLÁ AKARNÁK IJJESZTENI BOMBÁZNI MINDEN... nincsak, akik EGY HÁZAT IS MEGRONGÁLTAK, VEGYÜNK CSAK TÉGED...RÖGTÖN FIZECC...HA TE NEM, AZ ÁLLAMI BIZTOSITÓK, MEG AZ I.M.F.???
 Na, akik ma garázdálkodnak...monduk akárhol, lehet...monduk ükRajna, maga ha FEGYVEREK MEG ARMI, PONT ELLENKECCKE...tehát a megoldás...azokat akik kárt okoztak...rögtön NÉP BIRÓSÁG ELÉ...megvilágositani őket...OLLAN HOGY MEGÖLLEK, NINCS!!!- MEG LESZEL VILÁGOSITVA, MEGISMERED A MAGYAR OK ISTENÉT...AMI MOST??? - VAGY SOHA???
 sZabadók legyünk...
 Fidelem, nincs senkinek TITKA, HA A MAGYAR OK ISTNÉNEK NINCS... szemed nitva---szemetek...
 ...megjöttem...bööö...