Nem az a lényeg, hogy én kivonom-e magam a bulvár alól, mert én média-mazochista vagyok, minél szarabb valami, annál jobban szórakoztat:)
Annak idején a haverjaim harsányan kiröhögtek, amikor mentünk kocsmába, de én beállítottam a videot a Szomszédokra.
De szeretem azt hinni, hogy tudok elvonatkoztatni és értékén kezelni a dolgokat.
Itt az a baj, hogy a nagyközönség viszont nem tud és nem azért nézi a ValóVilágot, mert szar, hanem mert azt hiszi, hogy ez az élet.
És ha faszlóbáló debil barmokat mutat a TV este 10-kor, az nem jó.
Ha csöcslóbáló debil hülyepicsákat mutatna, az se lenne jó.
Különben vedd ezt egy öregedő ember dohogásának, de tényleg azt érzem, hogy elmegy mellettem a világ, miközben tudom, hogy ez mindig így volt.
Az öregek mindig siránkoztak a modern világ silányságán, miközben a világ mégis előre halad, eljutottunk a világűrbe és grafént tudunk csinálni, akármi legyen is az.
Én ennek ellenére siratom a tabloid sajtót, aminek 10 éven belül vége lesz, mert nem e-bookon akarok újságot olvasni, hanem papíron és ha kiolvastam, ki akarom dobni a kukába.
És siratom a TV-t, mert nem csak nálunk, a művelt világban is válságban van. Na nem elsősorban a nézettség, hanem a nívó okán, erre remek példa a Newsroom című kiváló HBO-sorozat.
Az más kérdés, hogy nálunk a TV akkor sem volt jó, amikor Amerikában jó volt és most is szarabb, mint ott.
Ezért is teljesen álságos az M3, másrészt pedig teljesen felesleges, hiszen pont ugyanazok a műsorok mennek rajta, mint a többi közszolgálati adón.