molera Creative Commons License 2014.04.23 0 0 124774

sziasztok!:-)

Tünde: szépen gyarapodik Bombi, lassan elhagyható a neve elől a jelző, miszerint Kicsi Bombi:-) Nagy eséllyel kamaszodik a drága, és feszegeti a határokat, akár a pulival, akár a séták alatt. Na, ha valamikor, akkor most kell ügyesen csinálni:-) Nálam is ilyen Dalma, valami textilia kell a seneke alá, akár alszik, akár rágcsál, akár fekszik:-)

Szerintem előbb-utóbb bele fog szokni a nagyobb ágyba is:-)

panni húzóház ide vagy oda, azt hittem, már jobban megy a laza séta:D még jó,hogy nem ebben kellett a suliban vizsgázni:-) amúgy nem rossz ötlet ez Roy bérlés:D

szépen gyarapodnak a kis kutyatársak,elég vegyes társaság és elég rossz helyekről érkeztek. mindenkinek boldog, egészséges, új gazdis életet kívánok:-)

további sok sikert a suliban:)

lizizumi: jók a repülős képek:-) na de a premier plán Cápi mandulavágású szemeiről...na az azért mindent visz nálam:-)

üdv itt D_2!Sajnálom, az előző sharpotokat, a veszteséget és azt is, hogy beteg a kutyusod, remélem sikerült megoldani a dolgot. Így konkrétan ilyen betegséggel nem találkoztam, na de sokan olvasgatnak itt, biztos lesz, aki a segítségedre siet így vagy úgy. :-)Azt tudni, hogy milyen ételallergiáról van szó? A brit care lazacos táp nagyon jó kis táp, de nem ártana tudni, hogy pontosan milyen allergiája van. a legfőbb dolgokat kerülitek, az tök jó, reméljük ezek között van a ludas, ha nem tudni konkrétabbat. A Dermalis mucinosisa sem mond így semmit sajnos nekem. A doki biztos tanácsol majd ezt-azt, érdemes azt megfogadni. Ami biztos nem árt, az az immunerősítés és valami bőrvitamin, én ezekkel próbálkoznék még. A lazacolaj jó dolog:-) Ha tudsz, tölts fel képeket a kutyusról:-)

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét:-)

Nekünk remekül, házi buliban voltunk a lányokkal:-) Meglepően jól viselkedtek, nem ezt szoktam meg:-) Utána még a Laciéknál is eltöltöttünk egy napot, erdős kirándulásokkal. Sajnos 4 kullancsot is leszedtem róluk,oké, nem belőlük, hanem róluk, de én már ettől sem szoktam nyugodt lenni.