Elm Creative Commons License 2014.04.18 0 0 49742

Én is keresgéltem előtte a cikket, sajnos nincs lementve. Egy összefoglaló, ami mellé nem kellene írni semmit már, csak a linket...

 

Én ez alapján terveztem a kaját, úgy, hogy kb. 80g szénhidrát legyen benne egy órára. Van pár cucc CH tartalm itthon egy táblázatban (alma, banán, aszaltak, szendvics, gélek, iso, különböző csokik, ilyesmik), az alapján csináltam, inkább kicsit túllőve, max. cipelek egy-két csokit tarcsiba a zsákban.

Egy kicsi szendvics, egy Mars csoki, egy Sport szelet, két gél, kicsi zacskó aszalt, asszem ennyivel indultam, és a pontokra egy csoki+szendó+gél kombót küldtem ki. A kékesig ugye 3 órát terveztem, utána 1,5 óránként jöttek a pontok durván. Ennek a mennyiségnek kb. a felét ettem meg végül, plusz némi almát, narancsot és csokit a pontok frissitőasztaláról. És ittam a durvan 6-8 deci folyadékot per óra, többnyire isot (ez is adott CH-t a redszerbe ugye). Mivel ideális futóidő volt, és egyáltalán nem volt meleg, ezért ez valószínüleg túlzás volt, az én tempóm mellett alig izzadtam, felfele ugye a gyökkettő sebesség miatt.

Előzmény: Skeletron (49740)