Törölt nick Creative Commons License 2014.04.18 0 0 564

Boltokban a Panasonic VHS árusításával ért véget az évente újabb és újabb VHS megjelenése. A használt piac olyan amilyen, vegyes és szedett vetett.. Kazetták, hol eltűnnek a boltok polcairól, hol feltűnnek, külföldről cégektől még rendelhetőek.. Műsor tartalom felvételre, háááát, az évről évre egyre kevesebb.. Tehát hogyan érti, hogy a 'VHS korszaknak sajnos vége'.. Mert a TV műsor tartalomnak is egyre inkább, ez látható volt az elmúlt évtizedekben.., tehát akkor a még pár éve javában árusított borsos áru DVD gépeknek is már vége, árusításilag mindenképpen, hogy aztán (mert megvásárolták), hogy amit megvettek mire és meddig tudják használni, az lehet, hogy terület függvénye?

 

Tényleg az üzleti meg egyéb dolgokon túl egy SD adásokkal tarkított Prizma, vagy Sorozat+ miért van a UPC Digital Gold kínálatában? Mit rontana például ezen adók minőségén ha az analóg kínálatba lett volna éveken át berakva?

 

Még Telekomtól el lehet képzelni, hogy lekapcsolja az analógot, csak pont Viktorpapa közszolgálat csatornáit hagyja meg, hogy mást se lehessen látni éjjel nappal..