Törölt nick Creative Commons License 2014.04.18 0 0 563

Hogyan érti, hogy "sajnos véget ért a VHS korszak"?? Eladásilag, azaz a boltokból eltűntek már teljesen?.. Használatilag?.. Lekapcsolja egyik szolgáltató az analógot és így a Tuner egysége használatlan, mint minden más felvevő készüléknek (tavaly még kereskedelemben árusított DVD felvevők is ilyen egységekkel rendelkeztek, tehát ugyanúgy akkor..), vagy úgy érti, hogy használtan már csak a vacak amit kapni lehet?

 

Amorphous, talán örökéletű, egy élethosszig, mert olyanra csinálták meg azokat.. Akkor azt az elvet köpték saját magukat szembe, mert akkor kell a Japánoknál lenni olyan készüléknek is, mellyel ezek továbbra is használhatók rendesen..

 

A szabadság, 'szabad használat' ha az analógot lekapcsolja egy cég, mert nekik gazdaságtalan, olyan eszköz viszont egyénileg kapható, hogy az ügyfél a saját lakásában továbbra is azt használja, ami neki megfelelő, tehát szabadon megválasztja, hogy a lakásában nem kell digitális vagy IPTV adás set top box, hanem egy olyan készülék, mellyel továbbra is egy kábelen az analóg adást a lakásban szétszórja..

 

Ilyen szintű korlátozásoktól mint amik manapság vannak, még maga Rákosi Mátyás is tanulhatna, ha létezne..