Törölt nick Creative Commons License 2014.04.17 0 0 529

Természetfeletti abban az értelemben amennyiben a Japán csoda annak tekinthető, márpedig mivel a Japán a csúcs gyártás fellegvára, így minden készülékben ha úgy vesszük '1 Japán van'..

 

A későbbiek mind gyártásilag engedélyezett, Európai meg mindenféle Tajvani készülékek voltak..

 

A Hitachi videóján akkor nincs RCA vagy Scart csatlakozás, Media Box bekötésére digitálisan fogható tv állomásokhoz? Melyeket valljuk be például egy UPC azért tesz be a Media Box-hoz kötött csomagba, mert ott magasabb az ára. Egy Prizma, vagy Sorozat+ részint SD adásokkal van tele és még sorolhatnám mégis Digital Gold csomag és set top box kellett hozzá, egy DIGI meg tudta oldani az analóg csomagjában az adók zömét, más szolgáltató nem. Későbbi Hitachi videókon már volt Scart, vagy RCA, így az ilyen adókon lévő tv műsorokat is be lehetett küldeni a videóba, így egy Ausztrál Expressz mondjuk simán felvehető volt vele, ami a Prizma csatornán ment nem oly régen és UPC-nél pedig a Digital Goldban volt elérhető, akkor még UPC-s helyen laktunk, Telekom is Digitális csomagban tette csak elérhetővé ezeket a tv adásokat..

 

Az Ön Hitachi készüléke alkalmas, hogy az így fogható tv adást (set top boxon keresztülit) is megjelenítse és fel is vegye?

Előzmény: T_Pictures (528)