Törölt nick Creative Commons License 2014.04.16 0 0 526

"marketing bullshit" -e vagy sem, attól még ez a helyzet. Nem mindegyik VHS készülékre igaz, mint ahogy a korábbi Panasonic DVD felvevő videónál sem volt ez jellemző.

 

Samsung DVD lejátszót Tescóból pár éve vásároltunk, de vissza is vittük másnap, elég gyenge minősége miatt, SONY-hoz hasonlóan csak bizonyos lemezeket volt hajlandó beolvasni (LG viszi mindegyiket), és ráadásul a Samsung, miközben játszotta le a lemezeket közben ilyen időközönkénti szüttyögő hang hallatszott viszont állandóan  és mindegyik lemeznél 10 másodpercenként miközben lejátszotta szüttyögött, LG-nek már csak akkor van hangja a lemeznek, ha nehezebben olvassa be, amúgy semmi üzemi hangja sincsen működés közben jó DVD lemezekkel.

 

PC Gépünkbe már csak Samsungból kaptunk fehér DVD írót, háááát minden bekapcsolásakor a gépnek eléggé 'nem szép' megpörgető kluttyogó hangot ad ez a DVD író, ha nincs benne lemez akkor is, a korábbi LG DVD író ilyet nem csinált... Tehát a Samsungoknak van egy csúnya mechanika hangja a DVD olvasóknak, legalábbis amit eddig láttunk..

 

Előzmény: T_Pictures (525)