Antisystem Creative Commons License 2014.04.16 0 0 21292

A szovjetezést nem minősítem, nézzük a gazdasági tényeket.

1, Most az van, hogy Ukrajna olyan 2,2 milliárd USD gázszámlával lóg Oroszországnak, plusz Oroszország tehetetlen, mert nem tudja Ukrajnát, a rossz adóst úgy kikapcsolni a gázellátásból, hogy Európa ne maradjon orosz gáz nélkül. Tehát kénytelen egyre nagyobb mértékben hitelezni az orosz érdekeket gáncsoló Majdan-klikknek.

Erre kitalálták, hogy jól felverik a gázárat Ukrajnának, magasan a világpiaci fölé, hogy ne érje meg nekik Oroszországtól vásárolni. Néhány EU tagállam megette a cumit, és első felindultságában a Miller gázatyaúristen le is nyilatkozta, hogy az európai országok _miután kifizették_ azt csinálnak a gázzal amit akarnak, majd rájöhettek, hogy így nagyon kilóg a lóláb, és bemutattak másnap kis kincstári álhőbörgést. Így viszont kialakult az a helyzet, hogy:

2, Oroszország leszállítja az EU+ukrán gázt az EU-nak, azok fizetnek, és továbbadják a gázt a rossz adós Ukrajnának, akik ezentúl majd nekik lógnak. Ha meg lopkodják a gázt - mint tették már párszor - azt a továbbiakban az EU-tól teszik, hisz nekik szánt gáz már nincs a csőben, tehát az EU fizet, és legfeljebb annyival kevesebbet ad át Ukrajnának... szép lesz az élet a Gazprom táján... persze 2 hetente kell kicsit álhőbörögni, hogy az EU lakosságának minél később legyen nyilvánvaló, hogy a saját gazdijaik tkp. velük fizettetik meg az ukrán gázt.... szerintem ezt a Merkel külön kérte:)

 

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (21290)