Törölt nick Creative Commons License 2014.04.14 0 0 2347

Ha esetleg vki nem tudná, de érdekli:

 

Idén április 19-én, azaz e hét szombatján rendezzük meg nagyszabású kütyüexpónkat, a Veletech 2014-et. Többek között az alábbiakkal készültünk:

A mobilos vonal szinte teljes pompájában kint lesz, az itthon hivatalosan is kapható márkák termékei egy kivétellel megtapogathatóak lesznek. Nagy erőkkel vonul fel a hardveres rész is, ahol nem csak a kiállított újdonságokat lehet megszemlélni, hanem a tehetséges hazai fiatal modderek által (át)épített számítógépek is versenyre kelnek, illetve megcsodálhatóak lesznek. A nagyközönség azt is nyomon követheti, hogy miképp lehet extrém körülmények között, folyékony nitrogénnel egy számítógép teljesítményét az egekbe rántani, az izgalmakat pedig a versenyautó-szimulátor és az Oculus Rift kipróbálásával fokozhatják.

A retró irányzat tavaly hatalmas népszerűségnek örvendett, így idén a régi (a helyszínen játszható) számítógépes játékok mellett a retró mobiltelefonok is kiemeltebb szerepet kapnak a Mobilmementók gyűjteményének jóvoltából, amihez a Mobilarena szerkesztői is hozzáteszik féltve őrzött kincseiket. Meggyőztük az iCentre-t, hogy régi Macintosh gépeikből ők is rendezzenek be egy tárlatot, mely szintén érdekesnek ígérkezik.

Veletech Moddingverseny is lesz, illetve sokat dolgoztunk rajta, hogy minél több, tényleg érdekes előadást láthassatok. Számos cég szervez ügyességi vagy éppen szerencsére bízott játékokat a helyszínen, s persze lesz 'központi' tombola is a nap végén, ahol értékes nyeremények várnak kisorsolásra.

Bővebb infókat a fenti linken találsz, ha pedig úgy érzed, hogy szívesen kilátogatnál, kérünk, regisztrálj a rendezvény Facebook eventjére.

Köszönjük, és szombaton várunk sok szeretettel!
A Mobilarena és Prohardver csapata