nba42 Creative Commons License 2014.04.09 0 0 921

Üdv!

 

Van egy kb. 10 éve nem használt Barkasunk, amellyel szeretnénk valamit kezdeni. Legjobb az lenne, ha sikerülne találni egy szerelőt aki még ért ezekhez és Oldtimert faragnánk az öregből (vagy legalább működőképessé tenné). Belül szép, a 2000-es évek legelején lett felújítva. Motorikusan mindig is kisebb-nagyobb gondokkal küzdött a járgány. Talán először azt kellene kideríteni, hogy megéri-e foglalkozni vele, hogy motorikusan milyen állapotban van. Karosszéria nagyjából rendben. Az autó szinte végig garázsban állt, kb. 1 éve húztuk ki az udvarra. Jó lenne valamit kezdeni vele, mielőtt az idő végleg megeszi. 1977-es évjáratú egyébként a gép.

 

Hozzám különösen közel áll, hiszen ezzel is tanultam vezetni anno. Végtelen anyagi lehetőségeink a felújításra nincsenek, mégis jó lenne ha valaki hozzáértő megvizsgálná motorikusan, hogy érdemes-e vele foglalkozni. A barkács Miskolcon található, mivel saját lábán nem mozog egy métert sem, ezért először helyszíni szemére lenne szükség. Nagyon örülnék, ha sikerülne működőképes állapotba helyezni ismét.

 

Kérem azokat, akik Miskolcon Barkas szereléshez értenek és vállalnák ezt a "kis" projektet, vagy legalább előzetesen megnéznék az autót, jelentkezzenek telefonon. Ha valaki esetleg tudna ajánlani bárkit, aki vállalná a szerelést, azt is megköszönném. Ha valakinek esetleg tervei lennének a kisbusszal, annak is várom a jelentkezését.

 

 

Ádám 

(00 36 70 535 04 33)