Adam87G Creative Commons License 2014.04.09 0 0 55608

Sziasztok!

Mostanában sok az elektromos nyűg a kocsival... múltkor az indexkapcsoló kar, aztán a csomagtérzár, most meg újabb érdekes tünetet produkált.

Ma reggel kb. 20 km-ert mentem a városban (Pécs), több leállítás-újraindítással. Amikor utoljára indítottam be a kocsit, azt vettem észre, hogy gyújtáskor a visszajelzők közül csak az utasoldali légszák és az air bag sárga visszajelzők világítottak, és miután beindult a kocsi, a 4 műszer meg se mozdult (sebességmérő, fordulatszám, üzemanyagszint és hűtővíz), valamint a kis digitális kijelző is sötét maradt.

Felkapcsoltam a tompított fényt, ekkor a műszerfal világítás is bekapcsolt, valamint a tompított visszajelzője is világított. Az index viszont nem működött.

Bejöttem a munkahelyemre, feljöttem az irodába, 10p múlva visszamentem egy kolegámmal hogy megnézzük a biztosítékokat, de mielőtt kicseréltük volna, megint minden működött (egyébként az látszólag jó volt, de a biztonság kedvéért kicseréltem). Most megint el kell vele mennem, kíváncsian várom, hogy működik-e :/

Tapasztalt valaki hasonlót már, vagy van valakinek tippje, hogy mi lehet a baj?