kis uaz-os miki Creative Commons License 2014.04.06 0 0 6427

Valahogy éreztem,hogy ez lesz belőle, mármint a bűn bak és a víta…

A katonaságot és a hivatásosokat ne keverjük bele, egy szóval se mondtam azt hogy nekem ezt egy HIVATÁSOS mondta volna, / kérlek ne forgasd ki a szavaimat! Csupán ez az én véleményem.

 

A hozzá értéssel kapcsolatban szerintem ne állapítsunk meg semmit, valaki ehez ért, valaki máshoz! Katonák közül is tudnák olyat mondani aki szó nélkül Kraz + csmz póttal ment ki a csehekhez BMP-ért, amihez pedig nem kevés rutni kell, főleg a hegyekbe!  Amit küldtél linket azon szép kis árvíz látható, de ehez képest pocsolya .:  http://postimg.org/image/x8xvowel5/21f50069/ 

”A hozzá nem értés, a butaság miatt nem szeretik ezeket a kocsikat, nem is való nekik!

Ülnének vissza az Ifába, az sokkal jobb ”

Persze lehet fikázni az ifát mert nem olyan korszerű mint az unimog én ezt is megértem, csak azt ne felejtsük el hogy az ifát+ pótal 15-17 tonnával terepen lehet nyúzni ! és csak 125le, hidakhoz pedig csak a fék miatt kell hozzányúlni!

 

Akkor enged meg,hogy én is küldjek egy képet. Múlthéten jött be, nem bírta a kosovói utat :)http://postimg.org/image/i8a9fy2tb/e0b140df/   

Uazos.

Ismerős a helyzet, nekem is van egy cimborám ő is közel 10 éve jár erdőre urallal, állt 14-18 köbi fával, kuplungokat leszámítva tökéletesen működik. Ahol a nyugati már nyög, őő mosolyogva/kezével integetve 2-be ballag :)  

Ne haragudjatok de én a részemről ezzel témát most lezárnám, nem szertnék megbántani senkit.

 

Minden jót!  

 

Előzmény: -Bazsa81- (6423)