Törölt nick Creative Commons License 2014.04.04 0 0 461

Azt írja az eladó, hogy főleg gyűjtőknek ajánlja, hááát csak nézegetni magát a készüléket és a porfogónak kár megvenni, ha nem tudja, vagy nincs mire hasznosítani..

 

Nosztalgiából, persze használatra sok sok évtized után én is vásároltam végre egy Hitachi VT-110E-t pár éve, külföldi oldalon, magyaron évekig nem volt egy darab se. Az eladó sajnos elrontotta, megjavításra, vagy alkatrésznek adta el, megvásároltam, szerencsére nem volt hiányos és nem volt kibelezve, tehát szépen egyben volt, mindene, csak hibás volt. Szervizesek hallani sem akartak róla, aki meg igen, az csak ült rajta, egyszerűen furcsálltam az egészet, mivel más készüléket simán javítottak, még sima régi csak videó lejátszót is, meg más típusokat is, kortól függetlenül, egyes szervizeknél mindenféle készülék megtalálható volt javításra várva, mire végre kifogtam egy olyan műhelyt ahol megállapították, amit már én is sejtettem addigra, hogy 1 IC ment el benne a tápegységnél, azt és még 1 kondenzátort ki kellett cserélni rajta és már működhetett is a készülék.

 

Azóta már itt indexen, pont ebben a topikban volt aki egy ugyanilyen típustól itt (nem vaterán, vagy más használt hirdetési oldalon - érdekes) megpróbált megszabadulni ezen típusú készülékétől így kaptam egy másikat. Most már az is azóta egyre jobban üzemel, gyakorlatilag semmi baja, a hibát amivel kaptam még én is ki tudtam javítani rajta, mostanra már szinte jobb a minősége mint a külföldről vásárolt másiknak.

 

Vannak némely készülékek, amelyek egyszerűen 'ilyen nehéz szülésűek'..

 

 

A Panasonic NV-HV60-hoz még annyit: 2 Scartos, ha jól rémlik még RCA L,R (hang) is van rajta, mivel HI-FI és elég jó volt a mechanikus kezelése is. Quick Erase (szalag gyors törlési funkció is van rajta, olyanná teszi a szalagot, mint amikor megvásárolta újonnan).

 

 

Előzmény: Törölt nick (458)