Ez a Trelock anno nálam is opció volt. Nekem a 3 db AA elem/akku és a hevederes rögzítés volt "negatívum" a Sigma Lightsterrel (4*AA, racsnis bilincs) összevetve, illetve akkor az ára is kedvezőbb volt a Sigmának. Viszont a Trelock jobb abban, hogy tud két fényerősséget (15/30 LUX), amiből az erősebb fokozat több, mint a Sigma Ligster egyetlen fokozata (20 LUX). Mivel erdőben, terepen tapasztalatom szerint a 20 LUX is elég, szerintem nem fogsz rosszul járni a Trelockkal.
Ha nem laksz messze, akkor Dunakeszi / Göd környékén elmehetünk egy esti tekergésre, kipróbálhatod, hogy ez mit tud.
Nálunk többé-kevésbé napi használatban van egy ős Petzl Tikka, túl egy Kinizsin (2004) még mindig az eredeti elemekkel, igaz, már érezhetően gyengült a fénye, de a maxon még mindig tudok vele a töksötét sufniban keresgélni - szóval én valami hasonló, alap cuccot el tudok képzelni a bringázáshoz kiegészítésként közelre, és az gyalogláshoz is teljesen jó lesz önmagában. Konkrét darabot azért nem ajánlanék, mert a mai, aktuális kínálatról nincs személyes tapasztalatom.