Tényleg ez egy nyugis, békés fórum volt, és nem nehéz észrevenni, hogy egyes emberek felbukkanásával (akiket nem neveznék meg, érti aki érti) fajultak el a dolgok. A másik amit nem értek, mért érzi valaki mindig úgy, hogy övé kell hogy legyen az utolsó szó???? :o)
Laci, remélem nem súlyos a dolog, jobbulást neked! A beszámolód ráér, bármikor jó lesz, mi majdnem egy év múlva utazunk csak:o)) Hű de rossz ezt leírni... Viszont ezzel kapcsolatban: szerintetek a repjegyet mikor kezdjük el nézegetni? A múltévben mi volt a tapasztalat? Megérte előbb, vagy jobb kivárni?
promptly: mocskos és büdös ország? Hát amikor én leszálltam Bangkokban, és kinyílt a reptéri fotócellás ajtó, beszippantottam a jó párás-varázslatos levegőt és úgy éreztem: hurráááá, itthonvagyok:o)) Persze, más mint itthon, de soha nem éreztem büdösnek.
Mocsok: én a belvárosban lakom, és minden nap ugróiskolázom a kutya.sz..rok között (bocs) na ez a mocskos, ellenben Thaiföldön sosem találkoztam ilyen problémával. Szemét? Hát az van, ott sem jobbak az emberek, igen, szemetelnek. De hol nem?
Szóval ha Thaiföldre gondolok sosem ezek jutnának eszembe róla, ezért megyünk majd ötödször is :o))
Cooper majd várjuk a fotókat és a beszámolót!