maya40.1 Creative Commons License 2014.04.02 0 0 1739

A regisztráció ingyenes, bár angolul jól tudóknak egyszerűbb. Sokféle adatot kérnek, de érdemes végigcsinálni, mert ez egy nagyon jó hely, ha meg akarod mutatni a kreatív énedet a világnak.

 

Minden feltöltött képed, vagy egyéb anyagod - van lehetőség írásművek közzétételére is -  nyilvános, kivéve, ha te úgy döntesz, hogy a tartalma miatt lekorlátozod. De ez csak korhatáros témáknál van és rád van bízva, hogy ítéled meg.

 

Nincs olyan funkció, mint a Facebooknál, hogy direkt  like-gomb, abból tudod, hogy tetszett a munkád, hogy a felhasználók felveszik-e a kedvenceik közé, vagy ha több munkád is van, akkor üzenetet kapsz, hogy X-számú ember "követni" kezdte az oldaladat, tehát figyelemmel kísérik az újabb dolgaidat.

 

Most nem emlékszem hirtelen, de talán a konkrét hozzászólások csak regisztráltaknak engedélyezettek, de amúgy teljesen nyilvános a teljes tartalom nemzetközi szinten, beleértve a hozzászólásokat, bármilyen jellegűek legyenek is.

 

Ami a feltöltést illeti, tejesen szabad és lehetőség van a képeid nagyon nagy felbontású feltöltésére, nincs korlát a képek számát illetően se. (Fogalmam nincs, hogy csinálják, de semmilyen korlátozást nem tapasztaltam még eddig, óriási tárhelyük lehet)

Van olyan lehetőség is, hogy több fázisban teszel fel képeket, bemutathatod az egész munkafolyamatot részletekben.

 

Vannak klub-csoportok is, ahová meghívásos alapon kerülhetsz be, és a képeidet időnként kérik, hogy elhelyezhessék a saját galériájukban. Ezt először érdemes megnézni, mert nem biztos, hogy a kérést benyújtok ízlésvilága egyezik a tiéddel - jártam már így.

 

Remélem minden kérdésre válaszoltam.

 

Többiektől bocsi, a hosszú off-ért :)

Előzmény: pancer1 (1738)