Kara_kán Creative Commons License 2014.04.01 0 0 51

Így van!!!

Ezt én mondom, aki programozást tanult, de pár év programozói munka után már rég nem dolgozom a szakmában, épp a sok idióta, hülye, szellemileg elmaradt valami miatt.

Pedig jó programozó voltam, sőt, ma is az vagyok, mert néha azért csinálok egy-két projektet.

 

Az nálam alapvető, hogy felhasználóbarátnak kell lenni, jó minőségű munkát kell csinálni.

Ma már alapkövetelmény kellene, hogy legyen, hogy a számlázó progi, és egyáltalán minden hazai könyvelő program a magyar mellett angolul is tudjon. Hahó! Az EU-ban vagyunk, külföldi ügyfelekkel is.

Nekem amúgy van egy megvett számlázó programom, amely olcsó volt. Tud angolul is számlázni, de sok benne a fordítási hiba. Amikor szóltam a fejlesztőnek, elengedte a füle mellett. Pedig, kijavítottam volna akár én is azokat a hibákat, de a bunkóját nem érdekelte, és azóta sem frissült a szoftver.

 

Hoppá! el is jutottunk a kulcsszóhoz: frissítés.

Azt kell mondanom, hogy amennyiben kis cég vagy, netán egyéni vállalkozó, ma már tök felesleges off-line számlázó progit venni. sokkal több értelme van az on-line, internetes felületen, a böngészőben használható progiknak. Ott ráadásul – persze felárért – archiválást is vállalnak, sőt, egyes ilyen honlapokon már idegen nyelven is ki tudsz állítani számlát.

Ez a jövő, én mondom néktek!

Előzmény: Mexico City (49)