Törölt nick Creative Commons License 2014.03.31 0 0 415

Szívesen, örömmel tettem. Amúgy kérdés, hogy hogyan érti konkrétan a felső kategóriást készüléket, minőségben és megbízhatóságban, vagy pedig extra funkciók is legyenek benne amit a készülék tud. Ha lejátszásra és elsősorban arra szeretné ahogyan említette akkor szerkesztő funkciók és egyebek nem kellenek, hogy a készüléken legyenek, így ebben a vonatkozásban egy Panasonic NV-HV51, vagy Panasonic NV-HV61 nem rossz választás, az (NV-HV51) jobb, az ugyan 1 Scartos, minőségileg azonban jobb típus.

 

Mivel nem olyan régiek, talán így nem lomizásból kerülhetnek elő a használt piacra, esetleg ha talál olyat ami nem széria (gyári) hibás és még megkímélt is, hibátlan, akkor nem rossz választás ez a videó típus.

 

Nekem volt korában SANYO VHR-5100 EEE, SHARP VC-MA40B és még AIWA is volt nálam, csak ezeket már használt piacon elég lepusztultan kínálják, átlagos videók, átlagos használatra, szerkesztői és egyéb stúdiós műveletekre lehetőség ezekben az általam javasolt készülékekben nincsen. Mondhatni egyszerűen, sima lejátszók- felvevők egyben.

 

Hitachi videók is nagyon masszívak, átlagos célra javalltak, viszont nekem bele kellett tennem apait, anyait, hogy úgy működjön ahogy kell, egy videónak. Ezen márkán belül is amiket a használt piacon árusítottak már többnyire meghibásodottak, elég rossz műszaki állapotban voltak.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (413)