baaandi Creative Commons License 2014.03.30 0 0 41658

Azt hiszem te értettél félre..  nem tudom, hogy a hozzászólásom melyik részéből olvastad ki, hogy én bunkózásnak tartom a te hozzászólásod, mert valójában épp az ellenkezője a helyzet, nagyon örültem, hogy ilyen gyorsan segíteni próbálsz. Az meg, hogy miért kell nekem a szervizkönyv, hát ha ne kelljen már megmagyarázni :) kell és kész. És meg is lesz, mert itt hasonlóan nagyon segítőkész emberek vannak. De megnyugtatlak, nem fogok a garázsban vezérműszíjat cserélni  :) Viszont jelenleg - hál' istennek - nincs probléma az autóval, de ha lesz és segítség nélkül is meg tudom oldani, akkor is megírom itt, hátha segít másnak.

Ja, majd' elfelejtettem. Az általad javasolt oldal engem egyből a Paypal fizetőrendszerébe irányított, és valóban onnét már nem foglalkoztam többet az oldallal, ezért nem tudom, hogy visszatöltés ellenében is lehet letölteni. És amint látod egy ilyen beszélgetést meg lehet oldani szalonképesen is, durva szavak nélkül. Bár igaz, azt is lehet a fórumon! :) 

 

Minden esetre én még mindig csak köszönettel tartozom, hogy segíteni próbáltál, és remélem ez majd a jövőben sem lesz másképp! :)

 

Szép napot!

Előzmény: Törölt nick (41653)