MTSZE Creative Commons License 2014.03.26 0 0 139

Szia!

 

Tourette-szindrómás vagyok, 33 éves, házasságban élek és három gyermekem van, valamint egy multinacionális cégnél dolgozom és két vállalkozásom is van.

Rendszeresen sportolok és természetesen teljesen hétköznapi életet élek.

Emellett különféle tikkekkel élek együtt, amik hol erősödnek, hogy gyengülnek, jelentős összefüggésben a komfortérzetemmel, a stresszel.

Én több, mint 20 éve élek a Tourette-szindrómával, de csak 4 éve tudtam meg, hogy ennek ez a neve. Azóta sokminden történt, illetve sokmindent tettem azért, hogy azok akik hasonlóan kell hogy felnőjenek, már könnyebben vehessék az akadályokat.

Szóval nem jelent problémát a gyerekvállalásnál, de az élet minden egyéb területén is helyt lehet állni Tourette-szindrómásként. Van a Tourette-szindrómások közt pl. agysebész is.

Persze azt nem állítom, hogy kell tudnod Neked is alkalmazkodni a kérdéshez, illetve meg kell szoknod bizonyos dolgokat, de ismerek a TS-nél nagyobb problémákat is az életben.

A TS-ről egyébként többet megtudhatsz a tourette.hu oldalunkon.

 

HA még aktuális a kérdés, és érdekel a téma, lennének kérdéseid, keress nyugodtan, akár telefonon, de akár személyesen is beszélhetünk.

 

Addig is az email címem: g.hajnal@tourette.hu

 

Üdvözlettel:

Hajnal Gergely

Előzmény: audilacko (137)