traktorlány Creative Commons License 2014.03.23 0 0 645
Ez az éjszakázás nagyon rosszul hangzik. Nálunk szerencsére nem ennyire durva a helyzet, négy éjszakából kb egy gázos, a többin azért éjféltől ötig fixen alszik, kilenctől éjfélig és öttől hétig csak a cumiját keresi, azért sír fel. Este én megyek hozzá, reggel a férjem, így mindenki tud hét órát aludni általában. Aztán van, amikor mi is virrasztunk, de szerencsére nem rendszeres. Nálunk a nappali alvás a problémás, ha nem összebújva alszunk, felébred, így vagy fekszem mellette napi négy órát, vagy nem alszik, cserébe olyan nyűgös, hogy üvölt vörös fejjel... Szóval inkább fekszem mellette. Érdekes, mert éjszaka meg egyedül alszik a saját szobájában, akkor nem kell ott lenni.

Nálatok nem alakult ki rendszer, hogy Árven mikor éhes?
Boginál kialakult, mi is igény szerint kezdtük. Persze van, hogy borul az egész, de általában kiszámítható, hogy mikor éhes. Néha fél órát toligálom a kajálást a napirend fügvényében, de fix időpontok vannak.
Kanállal próbáltad már kóstoltatni Árvent? Hogy reagált?
Bogi holnap lesz nyolc hónapos, már nagyon sok mindent ehet, de nincs még foga, így mindent turmixolnom kell neki. Már nem bánnám, ha elnyammogna egy darab kenyéren vagy tésztán. Most a vírus miatt már két hete egyhelyben toporgunk az evéssel, ma csak fél adag húslevest evett meg egy kis gyümölcsöt. Most még egy hónapig tuti nem váltok ki még egy kajálást, örülök ha a kettőre vissza tudunk állni mihamarabb!
Igazad is van, nem kell elsietni a hozzátáplálást ha van tejed és Árven is gyarapodik szépen. Azt hittem egyszerűbb lesz, de nem az! Persze nyilván ezt is kicsit túldimenzionálom, első gyerek, ez van. :)
Előzmény: agi_ka (643)