Amanci Creative Commons License 2014.03.23 0 0 644

Sziasztok!

 

Traktorlány, jobbulást, illetve remélem, már jól vagytok...

 

Helyzet nálunk: B. 7. fogát növesztgeti, azt sejtem, azért van többszöri ébredés éjszaka, de végülis nem olyan vészes. Az anyalegyenközel nálunk is eljött, ez most azért nehezít mindent, de igaz: elmúlik- majd jön más :). 6 hónapos és 3 hetes kb, pont a féléves "szülinapja" óta forog nagyon aktívan összevissza, úgy, mint Árven, kisakkozza, hogy milyen forgással éri el a célpontot. A kúszás nyomokban néha, de ez még csak olyan majdtudom-helyzet. HT: inkább a gyümölcsök jönnek be jobban meg a sütőtök, de egy teljes étkezést még nem sikerült kiváltani, annyit nem eszik meg egyszerre, hogy utána ne kelljen tápszer.

 

Traktorlány, kendőben hordozol?(lehet, hogy írtad ám...) Én is most szerzek be egy félcsatos állítható kendős hordozót, elsősorban kirándulásokhoz, de ha bejön, biztosan még jobban kihasználjuk. Én a kendős hordozásról sajnos "lemaradtam", már nem is menne, úgy érzem.

 

Ágika, én most eléggé belevettem magam a hordozás témakörébe. Mielőtt tényleg elkezditek használni a kengurut, olvass utána, a hordozási szakértők egyáltalán nem ajánlják, szinte tabu...(mondjuk nem értem, miért forgalmazzák olyan bababoltok, amikben az ember megbízik...illetve értem én, csak mégsem...)