Félreértesz, eszemben sincs erőltetni a karafot, meleg szívvel és derűs tekintettel támogatom, bármilyen címkét használsz is.
Számomra pusztán elméleti kérdés, hogy ha van valaminek neve (karaf), akkor érdemes-e boros üveget, kancsót, kínáló vagy dekantáló edényt, vagy bármi egyebet írni azért, mert azt többen ismerik. A címkézés lényegéből fakad szerintem, hogy a használók mintegy 0,45 század másodperc után jönnének rá, hogy a karaf az az üveg izé, amely ott van az asztal közepén, pláne, ha olyan címkék vannak még a kép mellett, hogy pohár, bor, hegedű, gatyamadzag.
A használat jellegét ismerve gondolom valószínűtlennek, hogy valaki beüti a boros üveget meg a kancsót, és mivel nem talál ilyet, szomorúan elfordul, és rossz hírét kelti a fortepannak.Ellenkezőleg: a használó talál egy mulatós képet, nini, karaf - mondja, és rákeres.
Na, akkor el is megyek dolgozni, és nem zargatlak tovább titeket a morfondírommal. :)