Cók Creative Commons License 2014.03.23 0 0 5300

Hú Zsonga, annyira ugyanezt érzem. Nekem ugye monstanában vannak a legrosszabb napjaim évek óta. Az egész napos agyalás, nyugtatás, rossz gondolatok, teljesen lezsibbasztanak. Nem beszélve arról,hogy olyan szorongás tör rám olykor, hogy hú. DE! Tegnap elvitt a férjem moziba. Rólam tudni kell,hogy szeretem a mozit, de nem akkor, amikor kattogó korszakban vagyok, mert akkor jönnek a gondolatok, nyugtatom magam, tehát alig tudok a filmre figyelni, és szorongani kezdek. De nyilván, örültünk, hogy anyósnál aludt most a gyerek, és van egy szabad esténk, nem mondhattam neki ezt. Aztán elmentünk, az első 15 perc pokol volt. Komolyan koncentrálnom kell arra,hogy egyem a kukoricát. Azt érdekes mert kezdtem megnyugodni és élvezni a filmet. De ahogy vége lett, megint jött a gondolat,hogy sosem fogok meggyógyulni, és ismét rosszul lettem. 

Aztán hazajöttünk, rendeltünk kaját, és felbontottuk a sört. És akkor úgy éreztem,hogy most vagy soha mindent el kell mondanom a férjemnek. Eddig is tudott részleteket, de nem mindent. Mondtam neki,hogy iszonyú nehéz volt az elmúlt héten megjátszani minden nap,hogy semmi bajom, miközben kattog az agyam, sokszor szorongok stb. Kérdezte,hogy miért nem az egészet mondtam el eddig, miért csak részleteket. Mondtam,hogy mert szégyellem, nem akarom,hogy bolondnak nézzen, és főleg azért,mert tudom,hogy neki és a fiamnak egy 100%-os anya és feleség kell! 

Imádnivaló volt,mondta,hogy mindenben támogat, ne szégyelljem, keressünk egy orvost. Csak nekem ugye az alap gondolatom,hogy oké, feltárjuk,hogy mitől van nálam ez! Ezt egyébként tudom. Tehát átbeszéljük az elcseszett gyerekkoromat bla,bla. Mit tud nekem mondani egy orvos, amitől kiütöm az agyam és nem fogok kattogni? Ugyanez a bajom a gyógyszerekkel. Nehezen tudom elhinni,hogy beveszem és nem fogok arra gondolni, amire ugye nem akarok, de mégis saját magam idézem elő. 

Na mindegy, azt mondta,hogy amíg nem próbáltunk ki mindent, addig nem nyilatkozunk! Meg azt is mondta,hogy a legnagyobb félelmem ugye ez, ezen kattog az agyam,hogy mindig rosszul leszek, sosem leszek boldog stb.

Zsonga! Egyébként neked elvileg a gyógyszer mellett nem kellene rosszul lenne nem! Tehát én tényleg nem látom,hogy mi szól a gyógyszer mellett?