agi_ka Creative Commons License 2014.03.22 0 0 643

Jobbulást Boginak. Az nagyon jó, hogy jól viseli. Szerencsére nem kell bent lennetek.

Árven néha nehezen viseli, hogy nem vagyok mindig olyan közel hozzá, ahogyan ő szeretné. Igyekszem minél többet magam mellé venni. Van hordozónk (kenguru), amit hoszabb ideje nem használtunk, de ma délután elővettem és sétáltunk. Szeret sétálni, napközben a párom viszi ki babakocsiban 1-2 órára, hogy tudjak pihenni. Délután, estefele pedig én megyek ki vele.

Az éjszakáink továbbra is nehezek. Általában 6-7-szer felkel. Van, hogy csak sír egy kicsit, felveszem, megnyugszik, visszaalszik, de van, hogy nem akar visszaaludni 1-2 órát is fent van. Tegnap éjjel 12-től fél 4-ig szórakoztatott:) Ilyenkor általában magam  mellé veszem, ő beszélget, én meg aludni próbálok (nem sok sikerrel). Napközben 2-szer egy órát alszik. Próbáltam már mindent. Egyszer hagytam aludni napközben, vagy kifárasztottam lefekvés előtt, vagy jól megetettem, vagy betettem mellé egy polómat, adtam alvó állatkát, magam mellé fektettem...... hiába, így is megy az éjszakázás. Volt, hogy olyan fáradt voltam éjjel, hogy megszidtam - ő meg visszamosolygott:)

Hozzátáplálás.... továbbra sem tudok nagyon rendszert tartani. Igény szerinti étkezés vált be nálunk. Viszont séták alkalmával mindig higitott főzit vagy gyümölcspépet kap cumisüvegből és azzal bőven elvan. Nem kér utána cicit és 3-4 órát kibír a következő kajáig (néha 5 órát is). Kap ezen kívül vaniliás rizspépet és beba jó éjt tápot.

All in all.... megértettem, hogy mi zajlik benne, tudom, hogy milyen nehéz lehet neki, tudom, hogy szüksége van rám, így könnyebben viselem az éjszakázásokat és nagyobb odafigyeléssel foglalkozom vele.

Ja, és humor mindenképpen jól jön, így igaz:)

Előzmény: traktorlány (642)