tiszta (?) lap Creative Commons License 2014.03.22 0 0 99

Ma reggel megvolt a fél óra hátramenet erdőben, és nem az úton :) 

 

Lehet, hogy megtaláltam most a mikormozgásokat a szememmel, de lehet, hogy ez még nem az. Ha becsukom a szemem, és kinyitom résnyire az egyiket (ahogy próbáltam a rosszabbik szememmel kacsintani), akkor ilyen remegést látok. Kicsit olyan mint a hunyorgás. Két szemmel hunyorgásra nem ugyanaz, de hasonló.

 

Ma délután beteszem a kontaktlencsét, amit már majdnem egy hónapja nem használtam. Azért lehet, hogy előtte és közben cseppentek, mert ez olyan külső behatás. Mostanában különben alig cseppentek, de azért néha a naptól kiszárad a szemem és muszáj. De reggelre nem gyullad be soha. Lehet, hogy tényleg a pangó bacilusoktól volt. Most a kacsintást próbálgatom, ez is elég jó torna.

 

Kérdezni is akartam, hogy a napszemüveg, amellett, hogy persze megvéd a naptól, széltől, szerinted elkényelmesíti a szemet, ellustul tőle a szem, kevesebb lesz a szemmozgás?

 

Nagyon érdekes ez a gyógyítás hanggal és rezegtetéssel. Majd remélem, hamarosan lesz időm elolvasni a topikokat, amiket ajánlottál. Szép hétvégét Neked!

Előzmény: ghepard (98)