ghepard Creative Commons License 2014.03.21 0 0 98

Hát talán nem ios olyan egyszerű, mint most már gondolom. Én is kerestem, de nekem még tippem se volt, hogy hogyan láthatnám. Aztán úgy találtam meg, ahogy leírtam. Ma olyan jól megy, hogy már bárhol bármikor le tudok annyira nyugodni, hogy látom egy kettőre.

 

Nemcsak a szemekkel végzek mikromozgásokat, hanem minden testrésszel próbálgatok. tehát hogy be tudjak rezegtetni bármely testrészt a legkisebb energiával. Így fel tudom azt a részt melegíteni, bárhol legyen is. Eleinte ez nagyon nehezen megy és elég nagy mozgások kellenek, hogy aztán menjen finomabban is. Például a kezedet talán be tudnád rezgetni alig miliméteres kilengésekkel. Majd próbálkozni más részekkel is. Az ember például be akar mozgatni valamit, de nem megy, hiába gondol rá, hogy mozogjon be - görcsös erőfeszítéssel aztán valahogy beindítja. Lassan aztán nyugodtabban és gyorsabban is fog menni.

 

Így például egy kék foltot kb 35-40 perc alatt el lehet tüntetni. Ha olyan helyen van, akkor hanggal is (ha odaér as ember szája). De 54 hete összefejeltem a focin az egyik sráccal (vagyis Ö fejelt belém) - a jobb szemgödör felső sarkát találta telibe. Azon nyomban vércsomó lett ott, de még a foci alatt egy kicsit eljátszottam vele. S másnap is, így senki se vett észre semmit, pedig másnap reggel akkora monoklim volt, hogy lelógott a szemhéjam. 10-20 perc alatt a vonatramenet úgy eltüntettem, hogy az utastársam, akivel mindennap megyek semmit nem vett észre, pedig direkt megkérdeztem, hogy lát e valamit az arcomon.

Előzmény: tiszta (?) lap (96)