Antisystem Creative Commons License 2014.03.12 0 0 12686

Igen, lehet, hogy az lehet a nézetkülönbség oka, hogy ha a fejemhez szorítanának egy RPG-t, akkor se tudnék rájönni, hogy mi a jó a nyugati konzumidióta létben:))))

Egyébként meg azért fontos a történelmi kontextus és a tények ismerete, mert így tudjuk megérteni a jelent. Az egyik fontos dolgot most megfogalmaztad:

 

Mint az amőba, ott is az a nyerő, aki folyamatos védekezésbe kényszeríti a másik felet. Baxta a ruszkik csőrét? Igen, baxta.

Ezért szakít a mai Oroszország ezzel a "hithű kommunistát tárgyalni a kapitalistákhoz" gyakorlattal, és a deffenzív szerep elfogadásával, mert ezt megtanulta. Ebből lehet BIZTON kijelenteni, hogy a mai Oroszországot a Nyugat soha nem fogja tudni a saját pályájára, egy GAZDASÁGI hidegháborúba kényszeríteni. Nem lesz ugyanaz a nyeretlen két éves még egyszer. Ezért felejtendők az excel táblák:)

 

A másik, ami biztosan kijelenthető, hogy ha van dolog, ami baromira nem érdekli Oroszországot, az a földrajzi hódítás. Ugyanis területe az annyi van, mint a nyü. Szóval nem élettér-alapon müxik, ami európai aggyal nehezen fogható, mert ugye - bár legélesebben Hitler fogalmazta meg, de - az európai birodalom-építés mindigis terület-alapú volt, földterületek tulajdonlásán veszekedtek örökösen. Na, ezzel szemben Oroszország nem hajt négyzetkilométerekre... ugye a népsűrűsége 8 fő /km2 szemben az EU 115 fő / km2 népsűrűségével, ami tehát a majdnem 15x-öse....

 

A harmadik, ami a másodikból következik, hogy Oroszországnak kalkulálnia kell vele, hogy a népesség növekedésével egyre inkább célponttá válik a túlnépesedett országok számára.

 

Tehát mi kell Oroszországnak? Első sorban semleges országokból álló pufferzóna maga körül. Ami már az 50-es években is a prioritása volt.

 

ÜdV

Előzmény: Artemis Entreri (12679)