Marcus Creative Commons License 2014.03.12 0 0 5691

Sürgős! Tulajdonostól eladó a közkedvelt Duna-parti Mediterrán lakóparkban, 2005-ben átadott téglaházban, egy újszerű, 47 m2-es, DDk-i tájolású, 2 szobás barátságos otthon, nagy erkéllyel. Irányár: 13,9 M Ft.

tel.: +36 30 9123949

Fényképek, alaprajz és részletesebb leírás az alábbi honlapon: 

http://www.mediterran-lakopark-lakas.hupont.hu/ 

 

 A lakás egy négyemeletes, liftes ház harmadik emeletén van, csendes zöldövezetben. Nagyon jó beosztású, a szobák külön nyílnak. Az amerikai konyhás nappali helység konyha részén is található ablak, így igény szerint leválasztható a nappaliról a konyha és étkező rész. A fürdőszoba is ablakos, a WC kézmosóval ellátott külön helység. A lakás tájolásának és nagy ablakainak köszönhetően nagyon világos. A fa zsalukkal felszerelt ablakok csendes sétálóutcára nyílnak. A lakás fenntartása igen kedvező költségű. Egyedi cirkófűtés van. Mindent egyedi mérőóra alapján kell fizetni. A lakáshoz 11 m2 tágas erkély tartozik. A lakáshoz 4 m2-es földszinti tárolót lehet vásárolni 490 eFt-ért.

 

 A társasház karbantartott, újszerű állapotú és biztonságos (kaputelefon, kamerák, a közlekedő folyosók külön zárhatók), illetve alacsony közös költségű.

 

 A lakás üres, azonnal költözhető állapotban van.

 

A lakópark közvetlen szomszédságában óvoda, iskola, uszoda, jégcsarnok, teniszpályák, műfüves futballpálya, fitnesz központ, csónakházak és evezősklubok találhatók.

 

Belvároshoz közeli, nyugodt, csendes, barátságos könyék. Autóval a Nemzeti Színház és a Művészete Palotája 7 perc, 23-as busszal 15 perc alatt elérhetjük a Boráros teret, vagy a 66-os busszal a Határ úti metró állomást, a 148-as busszal Csepelt. Hév, vonat és több távolsági busz is pár perc sétával könnyen elérhető a lakóparkból.