Rock022 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 617

Sziasztok!

Örülök, hogy van ez a fórum. Rengeteg dolog van bennem. Sokat éltem külföldön. Hollandiában kevesebbet,még többet az UK-ban. Iszonyú jó melóval (egy angol milliárdos személyi testőre voltam) végül hazajöttem..a honvágy és az egyedüllét. Befejeztem a főiskolát. 3 év telt el pontosan és rájöttem,nincs miért itt lenni,pedig 2 munkahelyen dolgozom (ki a belem) és máról holnapra "élek". Ami csak edzésből és munkából áll. Megteremtettem mindent magamnak itthon segítség nélkül (autó, ház) de mégis...szóval gondoltam egyet és kirepülök Londonba a gyerekkori barátaimhoz dolgozni. Ez csak egy lépcsőfok lenne.. a célom egy olyan ország keresése volt, ahol jó az idő és hagynak élni. Máltát céloznám meg!
Év végén vagy jövő év elején költöznék ki. Rengeteget olvastam, jártam utána dolgoknak és hallottam hideget,meleget. Hogy viszonylag könnyű munkát találni, kedvesek az emberek, remek a közbiztonság, viszonylag olcsó az élet, nem a legjobb fizuval,de az itthoninál sokkal jobb,de tud az ember élni, nélkülözés nélkül, olcsó albérlet (az angliaihoz képest). Az egyik legjobb barátom tegnap utazott ki pihenés gyanánt,de szinte az ellentétét írta le nekem: fura emberek (bunkók),eszméletlen koszosak,a közlekedés (tömegközlekedés) pocsék. Már inni kezdtek,hogy bírják....
Nah most akkor mire számíthatok? Kérném segítségeteket, akik kint éltek, néhány ezzel kapcsolatos információval. Angolul perfekt beszélek, igazából bármilyen munka érdekel. Egy elit szálloda recepciósaként dolgozom, és ezen a vonalon szeretnék tovább menni. Referenciám van. Egyértelműen a vendéglátás és a turizmus a fő iparág arra,de folyamatosan tudnának szolgálni munkával? Életszínvonal? Életkörülmények? Minden érdekelne. Elnézést a sok kérdésért, de oda tervezek ezért fontos lenne. Az USA-n még kattogok,de turista vizummal kockázatos lenne kint melózni.
Sokmindent írnak interneten,de csak azt tudja igazán ezeket aki kint él.

Előre is nagyon szépen köszönöm! Várom válaszotokat!

Szép napot! :)