Törölt nick Creative Commons License 2014.03.08 0 0 11327

Nem fogod fel

 

A jelenleg elfogadott nemzetközi jog azt mondja,hogy minden népcsoportnak joga van megválasztani azt,hogy kihez tartozik.

 

LEHETŐSÉGE ezzel szemben ilyen választásra ritkán van,

 

Pl. Sopronnak volt lehetősége választani,hogy melyik nemzethez akar tartozni.

Meg tudja ezt ma tenni?

Természetesen nem,mivel a magyar törvények ellen van,és automatice lehetetlen egy ilyen szavazást megtartani,és ha meg is tartják az eredményét nem fogja  Magyarország elismerni, és ha Ausztria akarná elismertetni akkor a háborúig el kellene mennie ,hogy ezt megtegye.

 

A magyar kormány ,parlament, rendőrség perceken belül reagálna erre.

 

Koszovóba volt lehetőségük szavazni,és az eredményt egy eléggé erős fél el is ismertette.

 

No, a krími félszigeten nagyjából ismét ez a helyzet.

 

Mire az új ukrán kormány megalakul,a félsziget már elszakadt,behívta az oroszokat, vagyis jogi szempontból a lényeges időszakban semmit sem tudnak tenni.

 

Az oroszok pontosan ezért csinálnak,amit tesznek.

 

A nemzetközi jognak van egy lényeges eleme: azé az igazság,aki azt meg is tudja védeni.

 

Az oroszoknak ott van Ukrajna,ahol az állam még hetekig működésképtelen, ott van egy népszavazás,ami támogatja a csatlakozást,és mire lesz egy működő ukrán kormány ott a kész helyzet,amibe Krím már Oroszország része.

 

És attól kezdve a kérdés nem az,hogy Ukrajnához tartózó Krímen mi is történik,hanem hogy miért is adja vissza Krímet Oroszország Ukrajnának.

 

 

15 éve ez még elképzelhetetlen lett volna.

 

De jelenleg Oroszország gazdaságilag jobb helyen áll,mint mo , nettó export többlete van, katonailag szervezettebb mint az elmúlt 25 évben bármikor.

 

Ezért folytat mindenki szájkaratét, aminek keretében egy titkos listára feltettek pár titkos nevet ,és ezen titkos személyek pár hónapig nem léphetnek be Amerikába.

 

Hú, ha Hitlerrel is ezt csinálják nincsen 2. vh :D

Előzmény: Törölt nick (11305)