Antisystem Creative Commons License 2014.03.08 0 0 11107

Mondjuk a legrosszabb forgatókönyv - nekem meg Európa/világ  többi lakosának számára - az ha az ukrán hadsereg háborút kezd el az oroszokkal szemben

Természetesen nem fognak, részint mert a többségnek nem természete, részint mert a kisebbség meg tanult Grúzia példájából... most a Majdan-történetben a "jakubinus terror felszámolja önmagát" c. fejezethez fogunk érkezni, amikor hagyni fogják, hogy az ultranacionalista szélsőség belemenjen 1-2 összecsapásba, és így önmagát írja ki az egészből... mert ugye az Európának támadási felület, tehát már egész biztosan "szóltak érte"... Ukrajnának napokon belül egy középen álló nagykoaliciós ideiglenes vezetés képét kell felmutatnia, ez egy szimpla politikai kényszer ebben a helyzetben.

Szóval most szerintem a krími szavazásig nagyjából a nagy semmi várható, a Jacenyuk a saját kormánya "szalonképesítésével" lesz elfoglalva, meg azzal, hogy a pénzhiányt lekommunikálja, tárgyalni fog mindenki mindenkivel mit kiratkatban, mit fű alatt, minden politikus megismétli még 3x kötelességszerűen az összes hülyeségét, a sajtó kínjában híreket fog kreálni a semmiről, oszt jónapot. Az események újbóli élénkülése majd akkor várható, ha egyfelől lemegy a krími szavazás, másfelől megkapják az ukránok a nyugdíjat és a gázszámlákat.

 

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (11090)