Antisystem Creative Commons License 2014.03.07 0 0 10672

itt egy valódi NEWS (ami még nem hangzott el tegnap/3 hónapja)

 Kínai hírügynökség: A Nyugat fiaskója az ukrán helyzet
márc. 7. 11:17

A Nyugat fiaskójának tartja az ukrajnai helyzetet a Hszinhua kínai állami hírügynökség, mely az MTI által idézett énteki kommentárjában úgy véli, a nyugati vezetőknek nincs miért gratulálniuk egymásnak. Kivonatosan a következőket írják:

    A Nyugat stratégiája, az úgynevezett demokratikus és Nyugat-barát ukrán kormány felállítása sehova sem vezetett. Csak zűrzavart keltettek, aminek rendbe tételére sem elegendő képességük, sem bölcsességük nincs. A Nyugat a demokrácia támogatását színlelve, elfogult közvetítést ajánlva beavatkozott Ukrajna belügyeibe. Emellett a nyugatiak alábecsülték Oroszország eltökéltségét arra, hogy megvédje alapvető érdekeit.

    A nyugati vezetők téveszméje volt, hogy megkopott erkölcsi tekintélyükkel és hiányos kasszájukkal képesek lesznek egy ekkora feladatot tejesíteni, az orosz vezetők viszont terveikkel és hatékony ellenlépéseikkel újra bizonyították hitelességüket és eszességüket. A világ ismét tanúja lehet annak, hogy egy nagy ország darabokra hullik, mert a magasztos eszméivel kérkedő, ügyetlen és önző Nyugat nem képes gyakorlati megoldásokra.

 

ÜdV