ghepard Creative Commons License 2014.03.07 0 0 129

Hát a szívre, vérnyomásra nagyon is kihat a lelkiállapot is. Írod, hogy egész jól alakul a testsúlyod is. Ha most még annyi többlet van rajtad, akkor mennyi lehetett akkor, mikor még nem kettlebelleztél.

 

Én abban látok esélyt, amit én is csinálok. Nem a kajákra teszem a hangsúlyt, hanem a nagyon gyors icicpici mozgásokra, amik alig követelnek energiát. Még a pulzus se növekszik és a légzés is normális marad  - viszont a test elég szépen felmelegszik, ami jelzi, hogy nagy a nyüzgés a testben. Így megszabadulhat az ember a felesleges kilóktól is és a sok lerakódástól a testben. A vérfalakon, a belek falán, a szemekben meg mindenhol.  Így a vérnyomás is stabilizálódhat és a pulzus se fog akkora keretek között ingadozni (már ha nyugalmi állapotban méred). Én meg vagyok elégedve ha 53-57 között van. Ha már 59, akkor már gondolkodom, hogy miért lehet ez és igyeksem magam olyan állapotba hozni, ami visszahozza a pulzust 53-57 közé.

 

Nem is edzek a szó szoros értelmében, de mostmár a fejembe vettem, hogy megpróbálom így elérni a világcsúcsot gerellyel. 2012 májusában kezdtem, már csak kevés kell (230cm) - tehát ez is nagyon jó bizonyíték volna arra, hogy ez igencsak hatásos dolog.......

Előzmény: Füge Frenky 007 (126)