Antisystem Creative Commons License 2014.03.04 0 0 8486

Szerintem nem fog, amíg el nem éri a valódi céljait, ami - legalábbis amit a BT-ben tegnap bejelentett - kisértetiesen az, amit én itt többször bejósoltam...:)

Az mindenesetre újfent bebizonyosodott, hogy a "nyugati elemzőket" nem az eszükért szeretjük:

" Nem biztos, hogy Putyin visszakozik

Egyelőre nem világos, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök azért rendelte-e vissza az orosz-ukrán határon hadgyakorlatozó több tízezer orosz katonát, hogy ezzel eleget tegyen a nyugati kéréseknek a helyzet konszolidálására. Az ukrán határra érkező orosz csapatok miatt az ukrán médiában hétfőn elterjedt, hogy Oroszország szárazföldi invázióra készül Kelet-Ukrajnában."

 

Annyira a "ki győz" körben mozognak, hogy az eszükbe sem jut, hogy egyszerűen véget ért a tervezett hadgyakorlat... elfoglalták a kijelölt magaslatot, győztek a  kékek a pirosakkal szemben, elfogyott a vodka... ugye ez teljesen valószinűtlen...

 

Egy biztos, ha Putyin eléri, hogy az IMF és a "libertariánus struktúrális reformpolitika" ne rúgjon labdába Kijevben, és a kétkezi(!) ukrán melósnak jövő ilyenkor is lesz állása, és közben megállja az önkényes(!) annektálgatást(!) is, kiteszem a képét bekeretezve az asztalomra, az zicher... (eddig az életemben senki politikusét nem tettem ki)

 

ÜdV

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (8467)