pom-pom77 Creative Commons License 2014.02.27 0 0 1672

Azt írod "nem mind tartozik oda" amit írok.Nem láttam,hogy megcáfoltad volna.Minden kórházban vannak jó és rossz orvosok.Tudom nem könnyű a választás.Nem keverem Tatát semmilyen kórházzal.Engem nem ott műtöttek volna,így azt sem tudom ,hogy oda kellett-e volna vinnem a pár száz forintos clexane  injekciót.Budaörsön a rendelőintézetben lett volna a keresztszalag pótlásom. Már ki is volt írva a műtétem időpontja ,de szerencsére volt egy kis konfliktusom  a dokimmal így lemondtam.Tatán sose voltam,de hallottam róla sokat.Örülök,hogy neked jól működik a térded.B.Gy.-t nagyon kiváló korrekt sebésznek tartom. Minden dokit ismerek onnan, a sorstáraim elmondásaiból.Kezdőbetűket sem írok  nehogy valakit megsértsek azokról a sebészekről akiknek a betegeivel beszéltem személyesen.Természetesen vannak olyan orvosok is a Sport kórházban akikre nem bíznám rá a lábam. A Sportban volt az a sebész aki azt

mondta,hogy nincs pótlás 45 felett.Közölte  mindezt telefonba úgy,hogy nem is látott.Beszéltem betegével aki a ugyan oda jár gyógytornára mint én.Fiatal 30 sincs,kb egy időben volt a műtétünk és vannak problémái.Nem is mertem neki megmondani,hogy mit mondott nekem a dokija.Tatán is van ilyen sebész.Minden kórházban van jó és rossz .Arra szerettem volna utalni,hogy nem lesz minőségibb a műtét kimenetele attól,hogy pénzt kérnek érte.Megjegyzem,hogy nekem az módszer,hogy már a műtét másnapján hajlítani kell a lábat,nem tetszik. Nekem 3 hétig zero (nulla fok) hajlítás volt engedélyezve.Rögzítőt hordtam.A csavaroknak be kell tokosodni (a hajlítással mozgásra kényszerűl),így nem is értem,hogy miért erőltetik a hajlítást.Több olyan társam és nekik mindjárt hajlításos rehabilitációs módszert alkalmazták,és 9 hónap után sem ér el a sarka a fenekéig.Nekem ez már 3 hónap után megvolt mind a két lábamnál.