Reklámszerződésed van-e? Creative Commons License 2014.02.27 0 0 309

    Pontosan, ahogy a Misi Kolléga mondja! - durva dolgok vannak ... (általában akinek a legkevesebb pénze van, pont ő az, akinek semmi sem drága ... vagy, aki inkább szeret hinni, beülni a hintába, mintsem utánanézzen a dolgoknak.) - na, de ez itt nem a pszichológiai önképző kör, inkább nézzünk pár konkrét esetet:

 

 

    Az a kevésbé kártékony, de talán még pofátlanabb módja az ügyfelek  lehúzásának, mikor jön valaki, hogy tuningoltatni volt, de nem nagyon érzi az eredményt... Ez sokszor nem is csoda, mivel az autó gyári beállításon van, annak ellenére, hogy akár "nagy nevű" cégnél már otthagyott mondjuk 80-100 ezret egy Mitsubishi L200 tuningra, Mazda6 tuningra, DPF (részecskeszűrőre), vagy épp Suzuki Swift-re, csak hogy hármat említsek, ebből a hónapból.

 

    Persze az ügyfél szégyenli magát és 90%-ban vissza sem megy, többet ér a nyugalma. Az autójával kapcsolatban itt kárpótoljuk egy precíz, dinamikában és fogyasztáscsökkenésben is jól érezhető Rigotech HQ beállítással. A gyorsulási versenyes, meg 30% lóerős ígéretek helyett, itt első kézből kaphatsz személyes referenciát, ha még a tuning előtt állsz, vagy bevizsgáltatnád a vásárolt beállítást. Nézd meg a referenciákat, és mondd el erről a véleményed!

 

 

    Jó autózást, széles utat, elegendő féktávot kívánva, üdv

 

Ricsi

 

Tóth Richárd

Az új autók specialistája

HQ beállítások

Rigotech Autósport

Chiptuning Centrum

www.rigotech.hu

30/227 1 227