Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2014.02.25 0 0 3802

Most figyelj, ha nem lett volna tető alá hozva az Orbán Putyin egyezség pár hete, akkor a baloldal sírna a legjobban úristen Ukrajnában hatalomra került a szélsőjobb ahogy az valóban meg is történt...

 

Nézd én megvizsgáltam az érzéseimet, mint egy Orbánt kutyaszarnak tekintő és ezért elvileg a baloldali skatulyába tartozó egyén és arra jutottam, hogy nem hiszem azt, hogy másként gondolkodnék.

Janukovics egy autoriter hatalmat kiépítő patkány volt a nyomorgó népének a nyakán. Azt sem hiszem, hogy a szélsőjobb került ezzel hatalomra, hiszen május 25-én lesznek a választások. (tudtommal)

Ami miatt én ennek örülök annak az az oka, hogy egyetlen autoriter patkusz sem érezheti semmilyen sógorkoma...egyéb tököm... kiépített hátországgal a seggében teljes biztonságban magát.

És ez a tudat megnyugtat!-.)

 

Illetve tisztelettel kérdezem, hogy mennyire tekinthető a nép ébredésének az, hogy egy 20K-s részben szélsőséges tömeg egy 46 milliós országban fellázad az egyébként törvényesen megválasztott hatalom ellen?

 

Bocsánat de ezek a történetek azért nem úgy szoktak lezajlani, hogy a 46 millióból 43 milliónyian kezdenek el tüntetni!

Mindig egy hangos kisebbség aki meri és teszi, akár az életét is. (mint nálunk 2006-ban) de azután a 46 milliónak is oda kell tennie magát különben nincs változás.

Ezzel próbálkozott vekkerünk is aki addig akart vekkerelni a téren amíg...azután amikor az otthonmaradók ásítozni kezdett akkor a téri húgyosokon kívül mindenki inkább hazapályázott mert hideg volt!

Itt is hideg volt de ezek nem mentek!-.)

És a legbanálisabb történetekből alakulhatnak ki tömegtüntetések, aminek a kimenetele meg bizonytalan.

A közelmúltban  Törökországban plázaépítés ellen kezdtek el tüntetni és egy kicsit elszabadultak az indulatok más irányba.-.)

Előzmény: kritttt1888 (3798)