Jyrkki Creative Commons License 2014.02.22 0 0 7052

Üdv!

 

Nagyon rég írtam ide.Egy darabig keresgéltem a jelszavam :)

 

Még 2 héten át zajlik (péntek-szombat-vasárnapi napokon) a 12. Országos Csapatbajnokság, érdemes a Kamaraerdei pályára kilátogatni szurkolni, belépő nincs, büfé (sör!) és fűtés van.

 

És színvonalas meccseket is ki lehet fogni, amilyet a tegnap véget ért a hivatalosan 5. olimpiai curling küzdelem, a Kanadaiak begyűjtötték az ötödik aranyukat is (mármint a női és férfi kategóriában összesen), örültünk a svédeknek, skótoknak, sajnáltuk a norvégokat ("Pants").

 

Visszakanyarodva a hazai bajnoksághoz, hasznos linkek:

 

ÉLŐ videó felvételen a két-két ház felülnézetből!

http://new.livestream.com/accounts/5181786/CurlingOCSB

(regisztrálni kell, fél perc)

 

Összes meccs endenkénti (élő) eredménye -

Férfi A liga (már a középdöntő):

http://www.softpeelr.com/en/tournaments/20/rounds/117

Női:

http://www.softpeelr.com/en/tournaments/24/rounds/101

 

Szóval lehet jönni! :)

 

(A végén aktuális megjegyzés: az mtv a közel 100 olimpiai curling meccsből egyetlen egyet sem közvetített, csak apró részleteket, amit a hajunkra kenhettünk. persze ott volt a neten - illegálisan - az összes, de akkoris... és a megnyitóünnepség magyar kommentátorai azt bírták állítani, hogy "4 évente még egy curling meccs is lehet izgalmas", valamint keverték a csúszókoronggal.)

 

Aztán várnak mág ránk tavasszal VB-közvetítések az Eurosporton (Go Pants!), valamint Vegyes-páros VB-címvédőnk skóciai szereplése, egyidőben a Senior Férfiválogatottunk részvételével. Hajrá!!!