Spiggy1 Creative Commons License 2014.02.22 0 0 141918

Szép estét.

Nekem szép, mivel mától a Bravo tulajok táborát gyarapítom. Köszönöm bajan-nak a lehetőséget, hogy kipróbáljam a kocsiját (tudni kb. milyennek kell lennie), a hasznos tanácsokat/infókat, és köszönet főleg uzginuvernek, aki előzetesen feltérképezte nekem a kiszemelt járgányt .-)

 

Egy ezüstszűrke, 2008-as 120LE-as T-Jet lett a végeredmény (még megvan a hirdetés : http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_dynamic-7649795 )

 

Info:

 

Megnéztük a kapuvári 150LE-ös kocsit is...akit érdekel, érdemes megnézni :-) Kicsit korábban érkeztünk,mint az előzetesen megbeszélt, gyakorlatilag akkor által volna neki a kocsi kitakarításának, amit így sikeresen meghiúsítottunk...nem tudom mire használják a kocsit (elmondás szerint a gyereket viszik vele iskolába meg haza), de úgy néz ki kívül-belül,mint egy 20éves Lada,amit tipikus melós kocsinak használnak... A színe nagyon szép, a felnik rendben vannak. Motor nem csörög-zörög, viszont nem éreztem a várt erő különbséget a 120-ashoz képest. Futómű is rendben van... Igazándiból, 1,5M-nél többet nem adtam volna érte (1.8-ra hirdetik), nyilván annyiért nem adták volna, így nem is alkudoztunk..Félő, hogy kétszer annyi km van benne,mint a megadott (95e-el hirdetik). A kormányon tenyérnyi felületen lemállott a bőr, a vártő gombról szintén, az anyósülésnél a műszerfal feletti élben elég rendesen kikopott az anyag (valószínűleg "kitérdelték).

 

Az enyém:

 

Gyakorlatilag a  fékeket kell cserélnem (elég kopott, betét és tárcsák is), a vezérlés nem volt még cserélve (120.000km vagy 5év a tanácsosabb???). Kell egy acél felni a téli gumiknak, illetve lesz egy kis nyomozómunka, mivel 120-130km/h tájékán egy gyenge fütyülő hang jelentkezik, valahol levegő jön az utastérbe. Ez bekapcsolt rádió mellett nem hallható, csak a próbaút során tűnt fel.

Digitklíma, 83e km(valósnak tűnő), jó nyári és téli gumik, egész jó állapotú, gyári 16"-os alufelni.

 

Spiggy