Antisystem Creative Commons License 2014.02.22 0 0 2123

"Tkp. az történik, amit a tüntetők akarnak. Janukovics jelenleg politikai, később fizikai hullává avanzsál, Putyin paktuma érvényét veszti, a hatalom a nemzet kezébe kerül vissza."

- ej, kedves topictárs, hajnalban max 1 kis kupicával...:)

 

Mellesleg egyben szerintem tényleg eltaktikázta magát Janukovics... Ha olvasott volna Indexet a zavargásban részt vevők összetételéről, meg olvasta volna az Antisystem-összeset, akkor rájön, hogy ez nem másról szól, mint a "progresszív értelmiség" (a "bezzeg nyugaton az ÉÉÉÉÉÉN poziciómban"-zacc, Istenem, de rühelltem őket már a 80-as években is) belázadásáról, akik féltik a karrier-lehetőségeiket... mert ha erre rájön, akkor talán arra is rájön, hogy itt nem a belbiztonságért kell visítani meg lövöldözni, hanem Iliescu anno receptjéhez célszerű visszanyúlni, és rendezni kell  egy ellendemonstrációt... (ld 9 darab Zsil-völgyi bányászjárás), ami helyre teszi a dolgokat úgy, hogy a kormányzat keze hótiszta marad.

 

Na mindegy, ezt eltoxta, aminek lesz 2 következménye már középtávon is, az egyik, hogy az egyszeri ukrán cselovek mindenképp rosszabbul fog járni aka "reformok", a másik, hogy a "nagyhatalmak" szépen a saját érdekeik mentén szét fogják privizni Ukrajna gazdaságát - és lesz a miénkhez hasonló sorsuk. Hacsak addig ki nem találnak valamit... jön az ukrán-Bokros banyek, és a mai tüntetők 2/3-a is ott fog sírni, ahol senki se látja... és mellesleg az idő megint igazolja Marx tézisét, hogy a Nyugat a menetrendszerűen fellépő válságait expanzióval igyekszik kezelni...

 

Na, kb ennyi.

 

ÜdV

 

 

Előzmény: Törölt nick (2116)