MG Petimester Creative Commons License 2014.02.21 0 0 11574

Szia, "-..

Minden jó tanácsnak örülnék.

Köszönettel. Gabi"                  - Évekig okozott gondot ez nálam is, ma már minden félérett paradicsomot meg tudok enni és a zöldhagyma szárat is. Felforralt vízben ami lehült már langyosra, egy mokkás kanálnyi feloldott szódabikabóna kétnaponta. Grrr szörnyű szappan ízű. :-((  Nekem segített így véleményem szerint meg lehet próbálni. Mire beérnek a paradicsomok a kertben van idő kipróbálni. A paradicsomokat tiszta patikai sóval jó kiadósan megsózom (100g valami 400 forint), nem egy was ist das... Nekem ez a recept bevált és tudom élvezettel fogyasztani korlátlan a savanykásabbat is. Ez tiszta só ami az infúziók alapja így rizikót nem láttam benne, bár érdemes megkérdezni mást is. Nem láttam mellékhatásos cetlit mellé  ,-))...Nagymama receptje. Lehet ,hogy csak hinni kell benne ? Ezt nem tudom. üdv.

Előzmény: kiszmi1 (11569)