MG Petimester
2014.02.21
|
|
0 0
11574
|
Szia, "-..
Minden jó tanácsnak örülnék.
Köszönettel. Gabi" - Évekig okozott gondot ez nálam is, ma már minden félérett paradicsomot meg tudok enni és a zöldhagyma szárat is. Felforralt vízben ami lehült már langyosra, egy mokkás kanálnyi feloldott szódabikabóna kétnaponta. Grrr szörnyű szappan ízű. :-(( Nekem segített így véleményem szerint meg lehet próbálni. Mire beérnek a paradicsomok a kertben van idő kipróbálni. A paradicsomokat tiszta patikai sóval jó kiadósan megsózom (100g valami 400 forint), nem egy was ist das... Nekem ez a recept bevált és tudom élvezettel fogyasztani korlátlan a savanykásabbat is. Ez tiszta só ami az infúziók alapja így rizikót nem láttam benne, bár érdemes megkérdezni mást is. Nem láttam mellékhatásos cetlit mellé ,-))...Nagymama receptje. Lehet ,hogy csak hinni kell benne ? Ezt nem tudom. üdv. |
Előzmény: kiszmi1 (11569)
|
|