toloba Creative Commons License 2014.02.20 0 0 1339

Fullba tolja az orosz seggnyalást a magyar közszolgálati média

 

 

Miközben ma reggel Ukrajnában kiújultak a harcok, és eddig legalább 40 tüntető és 3 rendőr vesztette életét az összecsapásokban, a magyar közszolgálati média nem vesz tudomást a rendőri fellépésről, sőt tudósítása szerint nem a rendőrség lő éleslőszerrel és mesterlövészekkel, hanem csak a tüntetők lövik a rendőröket.

Az igazsághoz hozzátartozik, nem lehet pontosan tudni, ma reggel ki kezdte újra a vérengzést, az ellenzék által már nem kontrollált ukrán szélsőségesek, vagy a kormány által irányított rendvédelmi és szabad csapatok. De az biztos, mint a lenti felvételen is látszik, a rendőrség és a kormánypárti milicisták vetnek nagy arányban éleslőszert a szélsőséges tüntetők ellen. Eddig 3 rendőr, és több mint 40 tüntető halt meg, a tüntetők nagy részével éleslőszerrel leadott lövések végeztek, legalább 13 célzott fejlövéstől halt meg. Állítólag egy ellenzéki parlamenti képviselő is a halottak között van, akit egy kormánypárti mesterlövész szíven lőtt.

Igazságot tenni ebben a helyzetben nehéz, vagy azt mondani, ki az aki ártatlan, de az amit a közszolgálati média csinál egyoldalú, és egyértelműen az oroszok által támogatott Ukrán kormány seggének a nyalása. Az is biztos, a rendőrség békés civilekkel, és ártatlanokkal is végez, erről viszont a közszolgálati média híradásaiban nincs hír.

"Az orosz külügyminisztérium szóvivője azt nyilatkozta, hogy nem számolnak olyan forgatókönyvvel, ami szerint Ukrajnában az ellenzékhez kerülne a hatalom. / Interfax"

A közszolgálati média tudósításaiban meg se említik a rendőri brutalitást, a mesterlövészeket és az AK-47-eseket. Itt a tüntetők mesterlövészei lőnek a háztetőkről, békés rendőrökre, miközben ez az információ minden híradás szerint fordítva igaz.

A "közszolgálati" híradások arról beszámolnak, hogy a tüntetők éles lőfegyvert használnak de arról nem, hogy a kormánypárti erők is. Pedig eddig egyértelműen utóbbiak teszik ezt meg sokkal nagyobb arányban, és a mesterlövészek miatt célzottan, ártatlanokat, békés polgárokat is lelőve.

A híradás beszámol a kormányerők közleményeiről, ellenben az ellenzéki közlemények közül nem számol be azokról amik a kormánypárti brutalitásról szólnak.

A Kossuth rádió híreiben pedig egyenesen terroristákról beszélnek, méghozzá olyan kontextusban, mintha csak azok követnének el bármit.

"Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvloveszek lovik a rendvedelmi erok tagjait az egyik szalloda tetejerol. A rendvedelmi szervek megkezdtek a terroristak felkutatasat es artalmatlanna tetelet.”

Az amit a Kossuth Rádió és a hirado.hu csinál nem több egyszerű orosz propagandánál. Annál az orosz propagandánál amitől tegnap az Ukrán újságírók féltetek minket. Az orosz már a közszolgálati média spájzában vannak.

 

videók is vannak, erős idegzetűeknek...