Törölt nick Creative Commons License 2014.02.18 0 0 85946

Kedves Elittárs:átverés és panaszok lap indító. Nem az elittársról panaszkodnék, ezért nem tettem az oldalra. Nem tudom, hova lenne érdemes publikálni. Magyar területen is vannak anomáliák. (FB.-on :Társkereső... diplomásoknak),
 Karlovits Julianna, Bartók Béla út 92-94., Budapest, Hungary, 1115 diplomaskereso.hu
Kifizettem az egy éves tagdíjat. Vállalták, hogy személyesen keresnek, és ismertetnek össze megfelelő partnerrel. Tavaly ez 80 ezer forint volt az ár. Nulla embert közvetítettek számomra. Kéthetente kerestem őket. Szerintük öreg vagyok és kövér, és ezért egy férfi sem érdeklődött irántam, ők nem tehetnek róla. Talán, ha az ő fotósuk csinálna képet plusz x-ezer forintért, akkor lenne esély. Sajnos a szerződést nem találtam meg, gondolom el sem hoztam tőlük, így pereskedni sem tudok.
Jó lenne másokat megvédeni tőlük. Üdv: Mariann

******

Na jó, de levélíró érdeklődött a férfiak iránt, mármint megkeresett valakit? És ha megkeresett valakit, akkor az a férfi mit mondott, miért nem akar vele találkozni? Ugyanis valóban a társkeresők nem tudnak csodát tenni, azok valójában csak egy hirdetési felületek, avagy húspiac. Ott is csak azok jönnek össze, akik egy bulin vagy kiránduláson összejönnének.

*********

Vmit félreértettél... Amúgy értelmeseket írsz, csak nem sok köze van az idézett levélhez.Nem mellesleg a hölgy a fényképe alapján egyáltalán nem kövér.

*****

Én nem is mondtam, hogy kövér. Fotót meg nem látok róla. Bár mondjuk az is érdekes, hogy ilyet mondtak róla... Bár ha igaz lenne, akkor is legfeljebb azt kell mondani, hogy a telt hölgyeket szerető férfiaknak biztos tetszeni fog.