Reklámszerződésed van-e? Creative Commons License 2014.02.15 0 0 304

Szia,

 

az autódban (Mazda6 1.8 120LE) egy Mitsubishi elektronika van, amit kétféleképpen is van mód programozni. Ugyanakkor, a programozó eszközök megléte nem garancia arra, hogy érezhető változást kapsz úgy a menetdinamikában, mint a fogyasztásban. Én több verziót csináltam már ezzel az elektronikával egészen az 1.8 120LE -től, a nagyobb testvéréig (2.0i 150LE). A Te autódnál a garantált teljesítmény és forgatónyomaték növekedés +10-12LE és 12-15NM a Rigotech HQ Sport beállítással, ami óvatos használat mellett, kb. 0.4-0.7 liter megtakarítást hoz 100 kilométerenként.

 

Mi minden esetben úgy dolgozunk, hogy csak és kizárólag teljes elégedettség esetén kell fizetned. Van egy heted, hogy kötelezettség nélkül leteszteld az autót, a fogyasztást, elmenj egy független műhelybe és ott csináltass egy mérést a teljes objektivitás kedvéért. -  ha számszerűsíteni szeretnéd az eredményt, amit már a próbakörön is érezni fogsz.

 

Ha teljesen elégedett vagy, akkor számlázzuk a munkát. Más esetben visszaállítjuk az autót az eredeti paraméterekre, és egy jelképes szerelési díjon felül semmit sem fizetsz. Tehát kb. 8-10 ezer forint kockázatod van, nekünk pedig a ráfordított kb. 3-4 óra munkánk. A beavatkozást egy átfogó állapotfelmérés és személyes teszt előzi meg, a munkát csak akkor vállaljuk ha az autó teljesen rendben van, és garantálni tudjuk a fenti eredmény elérését.

 

Csatolok két képet, az egyiken a vezérlőegység megbontása nélkül, közvetlen csatlakozással történik a művelet, a másikon a vezérlő belsejében csatlakozunk, az ugyan ilyen rendszerű, motorú autókra. Kérésedre további referenciákat adunk a kipróbálási lehetőségen túl. - árajánlatot privát emailben tudok adni, ha aktuális a dolog

 

 

 

Jó autózást, széles utat, elegendő féktávot kívánva, üdv

 

Ricsi

 

Tóth Richárd

Az új autók specialistája

HQ beállítások

Rigotech Autósport

Chiptuning Centrum

www.rigotech.hu

30/227 1 227

Előzmény: Törölt nick (303)