nicko Creative Commons License 2014.02.12 0 0 6321

ácsi..

engem rohadtul nem érdekel napjaink focija klub szinten..amikor érdekelt akkor meg nem nézhettük tévén a bajnokságokat maradt a népsort pár soros hírei hétfői számban. akkor AS Roma, HSV, Ipswitch Town volt a top csapat akiknek szurkoltam a játékosokat Conti, Falcao, Graziani, Ancelotti, Hrubesch, Kaltz, Magath, Mariner, Mühren, Mills néven ismerte az akkori világ.

 

totó bundázós bajnokság volt mindig is az olasz tényleg baromi jó érzés úgy leülni a tv elé, hogy ez most bunda eredmény vagy sem. ;)

Milánt is simán kibaszták anno a B osztályba és pár évig ott is maradt de nem igazán tanultak a múltból mert a XXI. században megint bele keveredtek csak megúszták a büntetést.

 

A Digi nagyon okosan tenné, ha visszavenné az olasz meccseket:

kedd este van..te nem is tudod, hogy ez már megtörtént és szombat óta másról sem szólnak a net bugyrai? aminek én nem örülök, mert kapásból a kézi BL sínylette meg már a hétvégén és fogja a jövőben.

 

A Digi kínálata pedig elég szegényes, ha nincs BL.

teljesen téves gondolat mivel téged csak a foci érdekel miközben jó pár más sport is létezik amit adnak is...de ha valóban szegényes lenne miélrt kell lessan DS3-t indítani?

 

az egész onnan indult ki, hogy a "SK nem döntő tényező a piacon"

már pedig az volt 2010/2011-ig.

erre rám zúdítod ezt a hülyeséget a szurkolásról meg szurkolókról ;)

Előzmény: gurabli (6317)