+Flip++ Creative Commons License 2014.02.11 0 0 84041

Sziasztok !

 

Lenne egy-két kérdésem ! Az alany A6 C5 B4, 2004 BAU.

 

Katasztrofális a xenon elöl, szinte semmit nem látni vele este (a refi tökéletes,de az országúti szinte semmi). Izzókat már cseréltem (az egyik új 2 hét után meghalt-nesze neked örök élet), megtisztítottam, de semmivel nem lett jobb. Ráadásul nem szintez egy ideje, és ezt jelzi a műszerfalon. A kérdésem, hogy érdemes-e kicserélnem a komplett fényszórót sima halogénesre, vagy maradjak a xenonál. Attól félek az új xenon sem lesz jobb. Nem igazán az ár számít, hanem hogy jól lássak vele, de a sima felébe kerül a xenonosnak, ráadásul mindegyiket állítómotor nélkül hírdetik(e-bay.de). Állítómotort meg külön nem találtam.

 

A fényszóró kiszedéséhez le kellett bontanom az elejét, lehet, hogy valamit nem raktam vissza, mert azóta a külső hőmérő -45 fok körül mozog.

Itt lehet a bibi, vagy csak egy szerencsétlen véletlen egybeesés?

 

A bal tükör nem áll meg középállásban, hanem becsukja magát teljesen, de utána nem a használati állásban tér vissza, hanem teljesen előre hajlik az A oszlop mellé(a másik oldali tökéletes). Ott olyan stabilan bekattan, hogy alig lehet kimozdítani, úgy viselkedik, mintha az lenne a normál poziciója. Valami ötlet ?

 

Az első kerékjáratokban elrongyolódott a védőburkolat mindkét oldalon, hol kaphatok hozzá egy garnitúrát (nem feltétlen márkaszervízre gondoltam)?

 

Válaszokat várva, köszönettel