Zsellerke Creative Commons License 2014.02.10 0 1 298

Én csupán leírtam, ahogy én jártam, mert láttam, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Az MMC-nek meg volt a lehetősége elsőként, hogy akárhogyan tuningolja vagy programozza a 320d-met, ahogy leírtam azt. Ez akkor nem sikerült, mert mint utólag kiderült OBD-n keresztül próbálkozott és nem a riasztóm volt a ludas, mint ami okként elhangzott, hanem a tuningvédelem, ami megkerülhető a vezérlő asztali programozásával. Én ügyfél vagyok és fogalmam sem volt, hogy miként kell ezt csinálni, azért viszem valakihez, aki (elméletben legalábbis) ért hozzá. Vagyis ebből indulok ki.

 

Az is egy lehetőség lett volna, ha a szaki tudja mi a baj történetesen, hogy csak megbontva, de úgy biztosan lehet tuningolni az autómat, hogy ezt elmondja nekem. Esetleg azt mondja, hogy: Kedves ügyfél szerviz csatlakozón keresztül nem lehetséges a tuningolás, de megbontással igen, ezt viszont nem tudom vagy akarom megcsinálni."

Én mint ügyfél, a pénzemért és nem a két szép szememért cserébe korrekt módon ezt várom el semmi többet.

 

Ez az az eset, amikor bölcsebb lett volna hallgatni vagy annyit mondani, hogy elnézést, de azt a kocsit akkor benéztem, mint megint önreklámozás és figyelem elterelés céljából bevágni egy reklámvideót. De ez így bele is illik a képbe! Szép munka! :) Lényegtelen, mert aki tudod olvasni (nem a sorok között), hanem csak simán, annak nem kell ide magyarázat.

Előzmény: autochip (297)