syrius Creative Commons License 2014.02.08 0 0 28

Na most egy kicsit zavarba ejtettél, mert nem emlékszem tisztán, hogy a Tomorrow and Today, vagy a Candlelight volt a szignál a Tony Williams szám előtt (majd megkérdezzük Erdei Pétert, bár lehet, hogy ő se emlékezne :-). Az viszont tuti, hogy előtte, amikor még Jazz Fórum műsorral jelentkezett, akkor ez volt a szignál:

http://www.youtube.com/watch?v=wMzq5NZ9TIE 

Ezt a zenét képtelen voltam beazonosítani, fogalmam sem volt kinek melyik lemezéről van, csak a bevezető kb. 2 percet ismertem, mert a műsor végén, a hírekig annyi szólt. Végül az okostelóm oldotta meg, mert a Soundhound rögtön kidobta a megfejtést (amin azóta is csak ámulok)

Érdekes, hogy én is emlékszem egy nagy spirál füzetre, melyben feljegyeztem a nekem tetsző zenéket, pontoztam is, összeírtam a legjobb hangszereseket, de ez a füzet az én múltamban is az enyészeté lett. Arra emlékszem többek közt, hogy a Soft Machine Slightly all the time-ja mellé annyi felkiáltójelet tettem, hogy azt a lemezt az első adandó alkalommal beszereztem. És persze volt neki heti 1 (szerda?) kivánságműsora, talán annak volt a szignálja a Shaft, és ott se lehetett chirpy chirpy cheep cheep-et hallani, annál több korai prog rockot, r&b-t.

Előzmény: santaboleny (27)